top of page
AdobeStock_209477039.jpeg

VACATURE

FINANCIEEL ADVISEUR – SPECIALIST BELEGGINGEN

 

Price & Quality Financial Services nv is zelfstandig bankagent AXA en onafhankelijk verzekeringsmakelaar met kantoren te Brugge, Zwevegem en Rollegem (Kortrijk). Dankzij haar grondige kennis, gerichte expertise, goede reputatie, geïntegreerd advies en trouw cliënteel is er een belangrijke portefeuille beleggingen en verzekeringen en zijn er intussen 15 medewerkers.

Om de uitbouw van de beleggingsactiviteiten verder te zetten, zijn we op zoek naar een voltijdse Financieel Adviseur (m/v) met specialisatie in beleggingen.

 

Beschrijving

Als commercieel medewerker speelt u een belangrijke rol als klantenadviseur. U begeleidt immers onze klanten in “face to face” gesprekken. U heeft een sterke interesse in beleggingen. 

 

Met het oog op een 360°-advies aan onze cliënten detecteert u tevens andere nuttige opportuniteiten voor de cliënt. Wij houden u “up to date” met permanente vorming, ook in de domeinen van onze andere experten (successie-planning, fiscale optimalisaties,….). Ondergeschikt verleent u tevens commerciële bijstand aan de verschillende andere adviseurs (kredieten, sparen, beleggen, verzekeringen) van onze kantoren. Uw  “teamspirit” helpt mee de commerciële groei van de P&Q Group verder te ontwikkelen. 

 

Als specialist volgt u de bestaande beleggingsportefeuilles van onze klanten dagelijks op. U legt tevens proactief contact met potentiële beleggingsklanten. Tijdens een persoonlijk gesprek brengt u hun financiële situatie in kaart en stelt u passende oplossingen voor. Op die manier zal u de beleggingsportefeuille actief verder uitbouwen. 

 

Technische vaardigheden

U behaalde een hoger diploma van het niveau Bachelor en/of Master. U kan reeds een eerste commerciële ervaring in de financiële sector voorleggen. Een basiskennis van bankoplossingen (betalingsverkeer, sparen, beleggingen en kredieten) en kennis MiFID (reglementering inzake beleggingen) is aanwezig. 

 

Gedragsvaardigheden

U bent een open en vlot persoon, in staat om gemakkelijk contacten te leggen en een lange termijn relatie uit te bouwen met klanten. U communiceert duidelijk en efficiënt met de klanten, in de taal van de klant en schenkt tegelijk voldoende aandacht aan de servicekwaliteit. U straalt maturiteit en vertrouwen uit.

 

U beschikt over goede organisatorische en administratieve vaardigheden wat zich vertaalt in een goede follow-up van de klantendossiers maar tevens in een goede voorbereiding van de klantendossiers waarbij u, zo opportuun, de verschillende P&Q experts betrekt vooraleer het gesprek aan te vatten. U neemt zelf initiatief en stelt zich flexibel op.

 

Aanbod

Een job in uw buurt, in een boeiende, dynamische en professionele omgeving. Modern uitgeruste kantoren,  spreekruimtes en vergaderfaciliteiten op diverse locaties.

 

Een uitgebreid opleidingstraject met coaching vanwege Private Banker en Fiscalist, doorgroeimogelijkheden tot directie-functie.

 

Een marktconforme wedde aangevuld met aantrekkelijke bonusregeling.

Aandacht werk/privé balans: U heeft flexibele werktijden en geniet van 15 ADV dagen op jaarbasis

 

Interesse?

Stuur uw CV naar Philippe Vancompernolle, Voorzitter Directie-Comité, e-mail: pv@p-q.be of bel meteen 056/76 50 51 om een afspraak vast te leggen.

bottom of page