top of page
AdobeStock_169233264.jpeg

VACATURE

COMMERCIEEL MEDEWERKERS – VERZEKERINGEN

 

Price & Quality Financial Services nv is onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig bankagent AXA met kantoren te Brugge, Zwevegem en Rollegem (Kortrijk). Dankzij haar grondige kennis, gerichte expertise, goede reputatie, geïntegreerd advies en trouw cliënteel is er een belangrijke portefeuille beleggingen en verzekeringen en zijn er intussen 15 medewerkers.

Om de uitbouw van de verzekeringsactiviteiten verder te zetten, zijn we op zoek naar twee voltijdse Commercieel Medewerkers Verzekeringen (m/v).

 

Beschrijving

Als commercieel medewerker verzekeringen staat u in voor de verzekeringen in het algemeen: klantencontact over bestaande contracten naar aanleiding van periodieke verzekeringscheck-up, opmaak offertes, behandeling van schade-aangiftes evenals het uitvoeren van commerciële acties en prospectie om de klantenportefeuille uit te breiden.

 

U heeft een sterke interesse in verzekeringen en kan wanneer noodzakelijk beroep doen op de collega’s experten binnen de P&Q Group. Met het oog op een 360°-advies aan onze cliënten detecteert u tevens andere nuttige opportuniteiten voor de cliënt. Wij houden u “up to date” met permanente vorming, ook in de domeinen van onze andere activiteiten (verzekeringsparen, successie-planning, fiscale optimalisaties,….). Ondergeschikt verleent u tevens commerciële bijstand aan de verschillende andere adviseurs van onze kantoren. Uw “teamspirit” zorgt mee voor de ontwikkeling van onze groei. 

 

Technische vaardigheden

U behaalde een hoger diploma van het niveau Bachelor en/of Master, bij voorkeur met afstudeerrichting in verzekeringen. U kan reeds een eerste commerciële ervaring in de verzekeringssector voorleggen. Minstens een basiskennis van de particuliere verzekeringen (brand-, auto-, familiale verzekering, rechtsbijstand, pensioensparen, levensverzekeringen) is aanwezig. Grondige kennis van verzekeringsoplossingen voor zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemingen (BA-uitbating, beroepsrisico’s, inkomstenverzekeringen, IPT, VAPZ, vloten, polissen op maat,….) is een pluspunt.

 

Gedragsvaardigheden

U bent een open en vlot persoon, in staat om gemakkelijk contacten te leggen en een lange termijn relatie uit te bouwen met klanten. U communiceert duidelijk en efficiënt met de klanten, in de taal van de klant en schenkt tegelijk voldoende aandacht aan de servicekwaliteit. U straalt maturiteit en vertrouwen uit.

 

U beschikt over goede organisatorische en administratieve vaardigheden. U organiseert  een goede follow-up van de klantendossiers en een efficiënte resultaatgedreven voorbereiding van uw klantcontacten.  Indien opportuun  betrekt u andere P&Q experts in uw dagelijkse werking. U neemt zelf initiatief en stelt zich flexibel op.

 

Aanbod

Een job in uw buurt (kantoor Brugge of Zwevegem) in een boeiende, dynamische en professionele omgeving. Modern uitgeruste kantoren,  spreekruimtes en vergaderfaciliteiten op diverse locaties.

 

Een uitgebreid opleidingstraject met coaching vanwege de P&Q-verzekeringsexperts.

 

Een marktconforme wedde aangevuld met aantrekkelijke bonusregeling.

Aandacht werk/privé balans: U heeft flexibele werktijden en geniet van 15 ADV dagen op jaarbasis

 

Interesse?

Stuur uw CV naar Wouter Polet, Gedelegeerd Bestuurder, e-mail: wp@p-q.be of bel meteen 056/76 50 51 om een afspraak vast te leggen.

bottom of page